Charlotte van t Hof
Charlotte van t Hof
Blogschrijfster
Hi allemaal, Ik zal me zelf even voorstellen. Ik ben charlotte 28 jaar en ik ga vanaf juni bloggen voor Henrico Fotografie. Ik ben al vier jaar een blogger voor meedere sites en voor me eigen site. Je zal me kunnen kennen onder de naam cblogt / charblogt. Ik ben mama van twee kids en ik ben getrouwd. In dagelijkse leven ben ik ook nog zuster. Ik hou van het leven en van uitdagingen. Lijk me leuk als jullie me gaan volgen. Ik heb er veel zin om te gaan bloggen voor Henrico. Tot in juni en wil je meer van me weten zoek me dan even op! Liefs
Else van Rossum
Else van Rossum
Fotografe
Hi ik ben Else. Ik ben 18 jaar. Ik fotografeer nu ongeveer anderhalf jaar. Ik vind fotograferen heel erg leuk, omdat: je buiten bent, je mooie plaatjes maakt, je herinneringen maakt, om de foto’s weer terug te kunnen kijken. Sinds:18-03-2020, ga ik voor Henrico fotografie foto’s maken. Dit vind ik heel leuk om te doen! Hiernaast heb ik ook nog andere hobby’s, zoals: paardrijden, creatief bezig zijn (Dit kan ook met fotograferen) Lezen. Zelf leuke verhalen schrijven. Ik ga een mooie samenwerking met Henrico fotografie aan! En hoop nog veel te leren met fotograferen!
Henrico van der Dussen
Henrico van der Dussen
Eigenaar/fotograaf
Hi, mijn naam is Henrico. Leuk kennis te maken! Fotografie is altijd al een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Als klein jochie experimenteerde ik met kleine camera’s. Zo maakte ik voor het eerst kennis met de veelzijdige kant van de fotografie en was mijn passie geboren. Van passie naar werk In 2014 heb ik besloten om mijn passie verder uit te breiden. De kleine camera’s maakten plaats voor de wat grotere en professionelere camera’s. Dit jaar was ook het moment dat mijn passie veranderde in mijn werk. Een baan waar ik tot op de dag van vandaag nog iedere dag druk mee ben. Persoonlijke ontwikkeling De wereld van de fotografie is altijd in ontwikkeling. Het is daarom belangrijk dat ik mezelf ook blijf ontwikkelen. Naast dat ik jou daardoor altijd de garantie kan bieden op een professioneel resultaat, vind ik het zelf ook ontzettend motiverend om te blijven ontdekken en leren. Zo heb ik op de fotovakschool in Apeldoorn gezeten en met succes afgerond! Mijn stijl Iedere fotograaf heeft een eigen stijl. Mijn stijl kenmerkt zich doordat ik let op details en vaak zoek naar het unieke plaatje. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hardloper die het zwaar heeft tijdens een marathon. De emotie die hij of zij uitstraalt vind ik prachtig. Nog mooier is als je die emotie kunt vastleggen op beeld. Dat is iedere keer een uitdaging maar wel een uitdaging die ik met alle plezier aanga. Ik vind het belangrijk dat een foto iets vertelt. Emotie is wat dat betreft altijd een krachtige verhalenverteller.