De A.vogeltuinen in ‘t harde staat volop in bloei. Ondanks het coronavirus waren veel gezinnen/vakantiegangers en fotografen aan het wandelen in en rondom de a.vogeltuinen, het was daar ook prachtig weer voor. De A.vogeltuinen is leuk voor klein en oud, het gebied is voorzien van een smultuin en het blotevoetenpad. Er is nog veel meer te doen en te zien, leuk voor een dagje uit!

© Henrico van der Dussen

Vandaag heerlijk wezen fotograferen in en rondom de A.vogeltuinen. Na een flinke tijd hebben we de natuurfotografie ook weer opgepakt, heerlijk zonder doel fotograferen en daar komen heel vaak mooie platen uit dat was deze keer ook het geval.

Veel kijk plezier!

© Henrico van der Dussen
© Henrico van der Dussen
© Henrico van der Dussen
© Henrico van der Dussen
© Henrico van der Dussen
© Henrico van der Dussen
© Henrico van der Dussen
© Henrico van der Dussen
© Henrico van der Dussen
© Henrico van der Dussen
© Henrico van der Dussen
© Henrico van der Dussen
© Henrico van der Dussen
© Henrico van der Dussen