De Zwolse IJsselbrug is een maand lang zonder verkeer, de perfecte tijd voor fotografen/liefhebbers vast te leggen. Normaal is de brug niet zonder het verkeer vast te leggen.

© Henrico van der Dussen

Wij gingen ook op pad om de Robuuste en sierlijke vast te leggen, heel bijzonder om dit te mogen doen. De IJsselbrug heeft strakke lijnen en een fraaie rondingen waardoor hij erg fotogeniek is (ook met verkeerd)

© Henrico van der Dussen

De IJsselbrug die Hattem met Zwolle verbindt is tot nog 1 augustus afgesloten, het verkeer van Hattem naar Zwolle moet omrijden via de A28. Fietsers en voetgangers kunnen wel via de IJsselbrug naar hun bestemming.

Veel kijkplezier!

© Henrico van der Dussen
© Henrico van der Dussen
© Henrico van der Dussen
© Henrico van der Dussen
© Henrico van der Dussen
© Henrico van der Dussen