Zoals jullie wellicht hebben opgemerkt is de website van Henrico Fotografie per 1 mei in een nieuw jasje gestoken. Een van de nieuwe toevoegingen is dat er nu ook blogs worden gepubliceerd voor Henrico Fotografie. Het betreft een maandelijks blog, dus jullie kunnen elke maand een gloednieuw blog verwachten op de website. Dit wordt voornamelijk verzorgd door Else van Rossum in samenwerking met de tekstschrijver van Henrico Fotografie. 

© Henrico van der Dussen

Het lenteseizoen is aangebroken en dat betekent dat wij veel op pad gingen om mooie foto’s te maken. Normaliter zijn de stadsparken in Zwolle vol met gezinnen, spelende kinderen en de jeugd van tegenwoordig die een rustig plekje op zoekt om te gaan relaxen. Wij hebben gekeken of dit nu nog steeds zo is. En het gekke is, dit is nog steeds het geval. Alleen houden mensen zich aan de anderhalve meter-regel. De sfeer is wel wat grimmig, aangezien de politie flink op hun hoede is.

© Else van Rossum

Voor beeldmateriaal voor dit blog is Else nogmaals op pad gegaan. Ze heeft ervoor gekozen om diverse landschappen te fotograferen. In tegenstelling tot die ene keer in het Wezenlandenpark, was het nu erg rustig. Je zag een paar mensen wandelen, maar daar bleef het ook bij. 

© Else van Rossum
© Else van Rossum
© Else van Rossum
© Henrico van der Dussen
© Else van Rossum