Zoals jullie weten neem ik tijdens de Coronacrisis geen opdrachten aan. Maar voor deze fotoshoot heb ik een uitzondering gemaakt. Een paar weken geleden heb ik een te gekke fotoshoot gehad en heb ik een auto gefotografeerd waarvan je mond openvalt. Ik kan jullie dan ook in alle eerlijkheid vertellen dat ik sinds deze fotoshoot, enorm fan ben geworden van de desbetreffende auto.

 © Henrico van der Dussen

De Audi A1 is echt een auto waar menig mannenhart (hoewel, ook vrouwenharten) sneller van gaat kloppen. De Audi A1 S-line behoort tot de sportback editie.

 © Henrico van der Dussen

Als fotograaf zijnde ben ik enorm dankbaar voor het feit dat, zelfs in deze periode, er mensen zijn die een fotoshoot boeken. Doordat ik een uitzondering heb gemaakt voor de fotoshoot met de Audi A1 was het extra leuk!

 © Henrico van der Dussen
 © Henrico van der Dussen
 © Henrico van der Dussen
 © Henrico van der Dussen
 © Henrico van der Dussen