22 januari was het zover, de laatste wens van mijn moeder zou waar gemaakt worden door stichting Wens ambulance. Vanaf het moment dat die datum vast stond op zoek gegaan naar een fotograaf want we wilden niet zelf heel de dag met de mobiel bezig zijn maar genieten van de dag. Via via bij Henrico uitgekomen. We konden elkaar niet, elkaar ook nog nooit gezien maar vanaf het eerste moment was het goed, een rustige jongen die wel bij het gezelschap van vandaag paste. Hij zag het wel zitten gelukkig, het zou wel een emotionele dag worden dus het moest iemand zijn die het aankon om hierbij te zijn. Dat was geen woord teveel, hij paste zich aan aan ons, en het is dat we wisten dat hij er was anders hadden we niks van hem “gemerkt” dat was ook wat we wilden, we wilden alleen met mijn moeder bezig zijn. Over de dag ook gelachen en gekletst maar ik overdrijf niet als ik zeg dat hij écht een geweldige fotograaf is. Dezelfde avond had ik al wat foto’s binnen en de tranen liepen over mijn wangen hoe mooi de foto’s waren en hoe perfect getimed. Dankzij Henrico zijn prachtige foto’s zullen wij de dag nooit vergeten en ik spreek namens onze hele familie als ik zeg dat we niet in woorden uit kunnen drukken hoe dankbaar we hem zijn. Dus nogmaals, Henrico ontzettend bedankt dat je deze dag voor ons vast wou leggen.

© Henrico van der Dussen

Carola, Dennis, Anne, Corry, Marcel, Pieter, Chantal, Jazlynn en Jaylynn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *